Halaman

Khamis, 28 Ogos 2014

Luahan Rasa Hati


Assalammualaikum & salam sejahtera buat semua sahabat...

Agak lama juga saya tak update segala benda dalam blog saya ni. Sehinggakan username & password pun saya boleh terlupa (mana tidaknya, terlalu banyak email yang saya ada hehehe). Mujurlah salah satu daripada email yang ada bersesuaian dengan blog kesayangan saya ini. Rindu juga nak menempel @ mencatatkan segalanya. Rasanya, kalau rumah sudah bersarang dengan labah2 (mujur aje blog, kan?)

Kekangan kerja yang bertimbun tak mengizinkan saya  meluangkan waktu walau secebis cuma untuk mencatat atau lebih tepat lagi menempelkan cerita2 saya di sini. Waktu yang ada seolah-olah mencemburui saya untuk menyisipkan karya2 saya. Insya-Allah, selepas ini akan saya cuba peruntukkan masa tersebut.

Jujur saya katakan bahawa saya cemburu melihat teman2 saya mempromosikan karya mereka di alam maya ini. Sedangkn saya, tak berbuat apa2 pun. Seperti mereka juga, saya ingin sekali mempromosi karya saya, tapi mungkin untuk karya terbaru saya nanti.

Tadi... sewaktu membersihkan kotak email, saya ada terbaca email daripada seorang pembaca yang bertanyakan karya saya... SELAGI ADA KASIH (SAK). Erm... macam mana saya nak cakapkan ya? Pening juga kepala nak menjawab soalan tersebut (walaupun ia mudah, semudah ABC saja).

Novel SAK merupakan karya sulung saya. Novel tersebut telah lama saya hantar untuk dinilai & dicetak, tapi malangnya, sehingga kini masih lagi tiada khabar beritanya. Insya-Allah, sekiranya novel itu adalah rezeki saya... ia akan dicetak . Saya tak boleh nak berjanji, tapi semuanya kuasa Allah. Untuk sementara ni, saya sedang menanti keputusan pihak yang berkenaan. Di harap boleh bersabar ya... (saya pun rindukan Dania & Rayyan)


#BiLa ALLAH tIdAk MeMBeRi, BuKAn mAkNA ALLAH mEMbEnCi, tApI mUnGkIN aDA sEsUAtU hAL yAnG ALLAH mAHu kITa mENgeRTi#

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cepatlah sambung novel 'kasih jangan kau pergi '